Over mij

“De makkelijkste manier om mij te omschrijven als pianist is te zeggen: “ga eens zoeken op youtube” Ik heb zoveel gedaan! Onder andere met Jan Smit, Nick en Simon, Ruth Jacott, Twarres, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Floor Jansen, Wolter Kroes, Tino Martin, Kasper van Kooten, Beste Zangers, Marcel Fisser Band en nog vele anderen…”

Hoe begon het allemaal?

 

Jeugd

Ik ben opgegroeid in een gezin waar iedereen een muziekinstrument speelde, met een vader die directeur van de Muziekschool Eindhoven was en een moeder die ook afgestudeerd conservatoriumpianiste was. Toen ik besloot naar het Conservatorium te gaan heb ik nog twee jaar les gehad van mijn oom Harry, een begenadigd Hammondorganist. Via hem ben ik in Rotterdam gaan studeren 2 jaar, lichte muziek. Na die tijd ben ik overgestapt naar Muziekregistratie in Den Haag, omdat de combinatie met techniek mij gewoon beter lag.

 

 

 

En toen?

In Den Haag leerde ik een heleboel muzikanten kennen en daar ben ik mee gaan spelen. Een superleuke tijd waarvan ik ontzettend veel heb geleerd! Een hoop mensen leerde ik kennen en via via, een heleboel bruiloften en partijen verder kwam ik uiteindelijk bij Ruth Jacott terecht.

Deze band werd de kern van de Marcel Fisser Band. Na Ruth kwam Twarres, daarna Jan Smit, Nick en Simon en via Jan kwamen we ook in de TV programma’s terecht. 

 

Kwaliteiten

Smaakvol begeleiden 98%
Mijn rol weten 90%
Timing 94%
Techniek 77%
Gezelligheid 100%

Wil je rust en het vertrouwen dat alles goed komt?

Voor iedereen die iets moois wil maken

Wat doe ik dan?

Theater

Concerten/Artiesten

Tours met allerlei Artiesten, invallen bij concerten, losse grote dingen, grote hallen, van die dingen...

71551757_2299625756812666_5291617858650898432_n

TV programma's

Begeleiden van Artiesten op TV, oa bij Beste Zangers, waar we samen de arrangementen van de numers maken. Hier hebben we al diverse gouden platen mee verdiend!

Marcel Fisser Band

Marcel Fisser Band

De harde vriendenkern met wie ik alles doe en aankan. Wij zijn zo op elkaar ingespeeld na meer dan 20 jaar samen lief en leed gedeeld te hebben....

music-4507820_1920

Tracks inspelen

In mijn studio kan ik alles inspelen, en heb ik een heleboel CD's ingespeeld.

Nick en Simon "Aangenaam" tour
Ruth Jacott "Live" tour
invallen bij Glennis Grace live HMH
Met Emma Heesters bij Hersenschimmen
Harry's in het Nonnetje
Met de 'Harry's" in het Nonnetje Amersfoort